Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Jocul dragostei" by Eloisa James ~ Book PDF Kindle ePub Free

Jocul dragostei

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Jocul dragostei
  • Author : Eloisa James
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1998 KB

Description

Bine aÈ›i venit într-o lume a senzualității nechibzuite È™i a rafinamentului strălucitor... o lume plină de gentlemeni periculos de chipeÈ™i È™i de tinere care tânjesc după un titlu... de jocuri cu mize uriaÈ™e – care reprezintă, uneori, chiar virtutea unei lady.

Lady Roberta St. Giles, unica fiică a unui marchiz boem, se îndrăgosteÈ™te de un bărbat pe care îl zăreÈ™te într-o sală de bal: ducele de Villiers, un jucător de È™ah extraordinar È™i un crai renumit, care nu intenÈ›ionează să se căsătorească vreodată…

Pe de altă parte, Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta È™i È™tie prea bine că preÈ›ul ce trebuie plătit pentru a pune mâna pe un titlu este, adesea, mult prea mare. El este hotărât să împiedice căsătoria Robertei cu ducele – în ciuda fascinaÈ›iei acesteia pentru bărbatul experimentat –, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită.

Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă?

„Retrăim poveÈ™tile fermecate unde Frumoasa întâlneÈ™te Bestia È™i PrinÈ›ul reuÈ™eÈ™te mereu să-È™i găsească Cenușăreasa.“


Books Free Download "Jocul dragostei" PDF ePub Kindle